Χρήστος Κατραμάδος - Efergy Hellas I.K.E.

Διαβάστηκε από 75888 αναγνώστες -

Eίναι μεγάλη μας χαρά να εκφράσουμε τις θερμότερες μας ευχές, για τη μέχρι σήμερα, επιτυχημένη πορεία του περιοδικού σας στην Ελλάδα. Αυτή η πορεία είναι πράγματι ένα μεγάλο επίτευγμα για το «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο», καθώς συμπληρώνει μόλις 5 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Έχετε κάνει αισθητή την παρουσία σας, σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον και κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, τόσο οικονομικές όσο και εργασιακές. Το επίτευγμα σας για την εισαγωγή ενός εξειδικευμένου περιοδικού, με σκοπό να ενημερώνει το καταναλωτή και επιχειρηματία για όλες τις τάσεις τις αγοράς ενέργειας, την παρουσίαση και προώθηση νέων, καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα που πολύ λίγα περιοδικά τολμούν να καυχηθούν. Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με το «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο» και να μοιραστούμε αυτή τη χαρούμενη στιγμή μαζί σας.
Όλη η ομάδα της Efergy Hellas ευχόμαστε στο «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο», ό,τι καλύτερο και να συνεχίσει περαιτέρω την επιτυχία του, με «βλέμμα» στις νέες τάσεις και εξελίξεις στο τομέα της ενέργειας.
Η Efergy ως πρωτοπόρος, παγκόσμια κατασκευάστρια εταιρία συστημάτων μέτρησης κατανάλωσης και προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας, θα συνεχίσει και θα επεκτείνει τη συνεργασία της με το περιοδικό, προσβλέποντας στην ισχυροποίηση της παρουσία μας στην ελληνική αγορά. Και πάλι, συγχαρητήρια!

Χρήστος Κατραμάδος, Country Manager της Efergy Hellas I.K.E.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ