Μαναγούδης Δημήτρης - Icon Group

Διαβάστηκε από 75862 αναγνώστες -

Eίναι πολύ μεγάλη επιτυχία μέσα στον ανταγωνιστικό χώρο των εντύπων να δηλώνετε ένα τόσο «Πετυχημένο Παρών» επί πέντε συναπτά έτη. Έτη γεμάτα αποκλειστικότητες, επιστημονικά άρθρα, καινοτόμες τεχνολογικές παρουσιάσεις, έγκυρα και έγκριτα άρθρα για την πράσινη ανάπτυξη, την εξοικονόμηση ενέργειας, τις κτηριακές αναβαθμίσεις.
Μέσα απ τις σελίδες του περιοδικού σας, καταφέρατε με επιτυχία να πληροφορήσετε ευρύ αναγνωστικό κοινό για τις τάσεις της ενέργειας, την ανάπτυξη και την τεχνολογία. Ταυτόχρονα διεγείρατε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την έννοια της περιβαλλοντικής ευαισθησίας λαμβάνοντας άξια το Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας το 2014.
Οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις σας σε μια εποχή με δυσμενείς οικονομικές και εργασιακές συνθήκες, μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία, καθώς επιβεβαιώνουν τον πολύπλευρο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ένα εξειδικευμένο περιοδικό, ως φορέας παραγωγής γνώσης και πολιτισμού. Σε μια περίοδο ρευστότητας, όπου αξιολογούνται αξίες και θεσμοί, έχουμε ανάγκη να εμπνευστούμε από ομάδες των οποίων η διαδρομή αποτελεί σύμβολο δημιουργικής σκέψης και συνεργασίας.
Είναι τιμή για μένα να αρθρογραφώ για το «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο», είναι μεγάλη μου χαρά να εκφράσω δημοσίως της θερμότερες ευχές μου για μια επιτυχημένη πορεία του περιοδικού!
Η ομάδα της Icon Group, έχοντας ως βασική αρχή λειτουργίας και θεμελιώδεις αξία την αειφόρο ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας, στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει περιοδικά και δράσης όπως αυτή του «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο». Τις θερμότερες ευχές μας.

Μαναγούδης Δημήτρης, Μηχανολόγος Μηχανικός, Project Manager 4 Sustainable Development (PM4SD), DGNB Consultant, Energy Inspector – Thermographer I 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ