Η τεχνολογία Honey Technology που εφαρμόζει η Trina Solar στην κατασκευή φωτοβολταϊκών πάνελ, της επιτρέπει να κατασκευάζει προϊόντα υψηλής απόδοσης για κάθε είδους εγκατάσταση.

Η μέθοδος παραγωγής που εφαρμόζει η Trina Solar (ονομάζεται Honey Technology) βοηθά στην παραγωγή υψηλού value for money προϊόντων

Σειρά Honey modules από την Trina Solar

Διαβάστηκε από 1482 αναγνώστες -

Η τεχνολογία Honey Technology που εφαρμόζει η Trina Solar στην κατασκευή φωτοβολταϊκών πάνελ, της επιτρέπει να κατασκευάζει προϊόντα υψηλής απόδοσης για κάθε είδους εγκατάσταση.

 
Η μέθοδος παραγωγής που εφαρμόζει η Trina Solar (ονομάζεται Honey Technology) βοηθά στην παραγωγή υψηλού value for money προϊόντων, καθώς τα πλαίσια της εταιρείας εμφανίζουν μεγάλη απόδοση, ενώ παράλληλα διατίθενται σε πολύ καλές τιμές. Τα συγκεκριμένα προϊόντα (μονοκρυσταλλικά και πολυκρυσταλλικά), προορίζονται, τόσο για οικιακές, όσο και για μεγάλες επαγγελματικές εγκαταστάσεις. 

Που οφείλεται η υψηλότερη απόδοση; 

Η βελτιωμένη υφή της επιφάνειας των φωτοβολταϊκών πλαισίων της Trina Solar βοηθά στην εκμετάλλευση ακόμη μεγαλύτερου ποσοστού της προσπίπτουσας ηλιακής ενέργειας, ενώ παράλληλα, η ανακλαστικότητα του φωτός μειώνεται στο 4% από το 23%, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η εταιρεία. Έτσι, έχουμε μια συνολική βελτίωση απόδοσης που προσεγγίζει ακόμη και το 0,5% σε σύγκριση με τα πλαίσια που δεν φέρουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία (Honey Technology). Επίσης, τα πλαίσια της εταιρείας μπορούν να εκμεταλλεύονται ένα μεγαλύτερο εύρος της ηλιακής ακτινοβολίας, ακόμη και όταν η ένταση του ηλίου είναι χαμηλή. Η Trina Solar σχεδιάζει να βελτιστοποιήσει ακόμη περισσότερο τα προϊόντα της και τις μεθόδους παραγωγής τους στο επόμενο διάστημα, έτσι ώστε να επενδυτές να ωφελούνται σε ακόμη υψηλότερο βαθμό από την απόδοση της εγκατάστασής τους. 

 Πλαίσιο TSM-PC05A / Σειρά Ηoney 

Το συγκεκριμένο προϊόν κατέγραψε παγκόσμιο ρεκόρ σύμφωνα με τον  TÜV Rheinland, στην κατηγορία όπου ανήκει. Η αποδοτικότητα του αγγίζει το 15,9%, ενώ μπορεί να αντεπεξέλθει σε αντίξοες καιρικές συνθήκες (για παράδειγμα σε φορτίο χιονιού, μεγαλύτερης πίεσης από 5.400 Pa). Τέλος, η εγγύηση λειτουργίας του είναι στα 10 χρόνια, ενώ η εγγύηση γραμμικής του απόδοσης φτάνει τα 25 έτη. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ