KRAFT PAINTS

Διαβάστηκε από 13644 αναγνώστες -

Στο έργο Passivistas χρησιμοποιήθηκαν τα εξής προϊόντα της Kraft Paints.

  1. StrongBond - Εξειδικευμένο προϊόν που συνιστάται για την συγκόλληση και το σοβάτισμα θερμομονωτικών πλακών, Το Strong Bond έχει πολύ ισχυρή πρόσφυση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα, καθώς και τις θερμομονωτικές πλάκες. Παρέχει υψηλή ελαστικότητα, αντοχή στην ψύξη και την υγρασία. Είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση και φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον. Ανταποκρίνεται στα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 998-1 και ΕTAG 004.
  2. StrongNet Αντιαλκαλικό πλέγμα οπλισμού Strong Net 1x50m βασικού υλικού στρώσης Strong bond (πιστοποίηση ΕΤΑ 10/1022). Προσφέρει επιπλέον αντιρριγματικές αντοχές έναντι στις συστολοδιαστολές του κτιρίου.
  3. Βύσματα πλαστικά μήκους. Είναι ειδικά βύσματα πρόσθετης στερέωσης πολυστερίνης, βάσει της εκάστοτε μελέτης ανεμοπίεσης της περιοχής.
  4. Plaster Primer. Λευκό, ακρυλικό αστάρι με χαλαζιακούς κόκκους. Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε ανόργανες ή οργανικές βασικές επιστρώσεις των μονωτικών υλικών. Αδιαβροχοποιεί τις επιφάνειες, παρέχει υψηλές αντοχές στα αλκάλια και εξαιρετική κάλυψη. Είναι κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικές ή εσωτερικές επιφάνειες από σκυρόδεμα, σοβά σε τοιχοποιία και σε προηγούμενα βαμμένες επιφάνειες.
  5. Flexoplaster. Ακρυλικό επίχρισμα βασισμένο σε UVcrosslinking ελαστομερείς ρητίνες και φυσικά σφαιρίδια που αδιαβροχοποιεί και προφυλάσσει τις επιφάνειες. Πιστοποιημένο κατά ΕΤΑ 10/022. Έχει υψηλό δείκτη ελαστικότητας στις συστολές και διαστολές δομικών υλικών. Η πολλαπλοί σύνδεσμοι των μορίων της ρητίνης δημιουργούν μια εξαιρετικά ανθεκτική επίστρωση σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Η χημική του σύσταση αποτρέπει την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων στην επιφάνειά του. Προφυλάσσει αναλλοίωτες τις αποχρώσεις το από την υψηλή ηλιακή ακτινοβολία. Παρέχει εξαιρετική πρόσφυση στα συνήθη δομικά υποστρώματα. Ενδείκνυται και για παραθαλάσσιες, υψηλές ορεινές περιοχές και αστικό περιβάλλον υψηλής μόλυνσης. 
  6. Γωνιόκρανα (TotalAngleN). Γωνιόκρανο από PVC UV 25χ25mm. Mε αντιαλκαλικό υαλόπλεγμα (6χ9cm), καρέ 4χ4 μήκους 2,5m. Βοηθά στην διαμόρφωση των ακμών του κτιρίου.
  7. Νεροσταλλάκτες (TotalDrip). Προφίλ από PVC UV νεροσταλάκτη για εφαρμογή στα πρέκια ανοιγμάτων για την απαγωγή νερού. Φέρει επικολλημένο αντιαλκαλικό πλέγμα από υαλοΐνες καρέ 4χ4, βάρους 165g/m 2 (μήκος τεμαχίου 2,5m). Βοηθά στην ομαλότερη απορροή υδάτων στα πρέκια των ανοιγμάτων και όπου αλλού κριθεί σκόπιμο.
  8. Αφρός πολυουρεθάνης PUfoam. Αφρός πολυουρεθάνης περιορισμένης διόγκωσης σε φύσιγγα για το γέμισμα των κενών μεταξύ των θερμομονωτικών πλακών για το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης climaΤotal. 
  9. Φρέζα διάνοιξης οπών για τάπες πολυστερίνης. Ειδικό εργαλείο – τεμάχιο το οποίο χρησιμοποιείται για την ομαλότερη διάνοιξη οπών της πολυστερίνης και η αποφυγή θερμογεφυρών, ώστε να ακολουθήσει στην συνέχεια η τοποθέτηση των βυσμάτων και των ταπών πολυστερίνης. 
  10. HydroquardFlex (A+B) Ειδικό πρόσθετο πολυμερές νερού ακρυλικής βάσης για ενίσχυση του επαλειφόμενουτσιμεντοειδούς συστήματος στεγάνωσης KRAFT HydroquardFlex. Αυξάνει την ελαστικότητα του συστήματος και την αντοχή στην UV ακτινοβολία, ενώ παρουσιάζει και υψηλή ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία. Ως σύστημα στεγανοποίησης το HydroquardFlex μπορεί να εφαρμοστεί σε υπόγεια θεμέλια, μη εκτεθειμένες επιφάνειες που υπόκεινται σε θετικές και αρνητικές πιέσεις. Παρέχει εξαιρετική πρόσφυση σε EPS &XPS, μεγάλη ικανότητα γεφύρωσης ρωγμών με υψηλές αντοχές σε μηχανικές καταπονήσεις. Είναι υλικό που παρέχει μεγάλη αντοχή σε συστολοδιαστολές που προκαλούνται λόγω απότομης μεταβολής της θερμοκρασίας.

Kraft Paints
Όμιλος εταιρειών DRUCKFARBEN
Λεωφόρος Μεγαρίδος, Θέση Καλλιστήρι, 19300, Ασπρόπυργος
Τηλ.κέντρο: 210-5519500
Fax: 210-5519501
Email: [email protected]
www.kraftpaints.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΚΤΙΡΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

  • Ανάπτυξη και χρηματοδότηση έργων ΕΕ και ΑΠΕ

    Ενεργειακός και περιβαλλοντικός σχεδιασμός ΕΠΕ από την εταιρεία ΕΥΔΙΤΗ. Ενεργειακός έλεγχος κτιρίων και εγκαταστάσεων, αδειοδότηση, μελέτη και εγκατάσταση ΦΒ (net metering), υβριδικά συστήματα ηλεκτροδότησης και παραγωγής νερού καθώς και θερμογράφηση κτιρίων. τηλ: 210 6446330 Περισσότερα
  • Η ιδανική επιλογή!

    Η τεχνική εταιρεία ΑΦΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.  δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής από το 1980. Το αντικείμενο είναι μελέτη επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών έργων, τα οποία είναι κατοικίες αλλά και επαγγελματικοί χώροι. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν επεκταθεί και σε ανακαινίσεις κατοικιών με έμφαση στην ενεργειακή αναβάθμισή τους. τηλ: 210 6199391 Περισσότερα