KNAUF

Διαβάστηκε από 13647 αναγνώστες -

Oι έτοιμοι σοβάδες KNAUF είναι το ιδανικό επίχρισμα εσωτερικών χώρων. Δημιουργούν νέες προοπτικές και ανατρέπουν όλους τους συμβατικούς τρόπους σοβατίσματος. Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό τρόπο σοβατίσματος του οποίου η διαδικασία εφαρμογής προϋποθέτει τρία στάδια (πεταχτό, λάσπωμα, μαρμαρόσκονη) σε διαφορετικές ημέρες, συν το σπατουλάρισμα πριν το βάψιμο, οι έτοιμοι σοβάδες ΚNAUF προσφέρουν ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, με μια στρώση, χωρίς σπατουλάρισμα, τελειώνοντας την ίδια μέρα.


Στους τοίχους του υπογείου του έργου Passivistas εφαρμόστηκε ο έτοιμος γυψοσοβάς μηχανής ΜΡ 75L της Knauf. Πρόκειται για ένα ελαφρύ και ιδιαίτερα αποδοτικό προαναμεμειγμένο κονίαμα σοβά μίας στρώσης. Έχει βάση το φυσικό ορυκτό γύψο και πρόσμικτα περλίτη και μαρμαρόσκονης για δημιουργία λείων επιφανειών σε εσωτερικούς χώρους. Ο γύψος προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες δομικής φυσικής για ένα ευχάριστο περιβάλλον διαβίωσης. Οι σοβατισμένες επιφάνειες με γυψοσοβά Knauf MP75L είναι ζεστές λόγω χαμηλής θερμοαγωγιμότητας, έχουν υψηλή ικανότητα διαπνοής των υδρατμών ρυθμίζοντας φυσικά τη σχετική υγρασία του εσωτερικού αέρα, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την επιθυμητή στρώση αεροστεγανότητας που προβλέπει η μελέτη των παθητικών κτιρίων. Μια πλήρως εσωτερικά σοβατισμένη επιφάνεια με σοβά με βάση το γύψο κατατάσσεται ως αεροστεγανή ανεξάρτητα από τη δομή της τοιχοποιίας.

Στο συγκεκριμένο έργο ο έτοιμος γυψοσοβάς μηχανής Knauf ΜΡ 75L εφαρμόστηκε σε υπόβαθρο μονωτικών πλακών πολυστερίνης. Αρχικά χρησιμοποιήθηκε το ειδικό αστάρι με κόκκους Knauf Betokontakt για τη βελτίωση της πρόσφυσης του σοβά στην επιφάνεια της πολυστερίνης, ενώ ο σοβάς εφαρμόστηκε σε ελάχιστο πάχος μίας στρώσης 15mm για την ενσωμάτωση πλέγματος ενίσχυσης Gitex στο μισό άνω μέρος της.

Πλεονεκτήματα
  • Θερμομόνωση
  • Αντοχή στη φωτιά
  • Μηχανική Αντοχή
  • Υψηλή αισθητική – Ευχάριστο περιβάλλον
  • Κουζίνες – WC
  • Οικονομία – Ταχύτητα – Παραγωγικότητα
  • Επιφάνεια έτοιμη για βάψιμο
  • Τοποθέτηση πλακιδίων
  • Φιλικοί στο δέρμα
  • Τεχνολογία παραγωγής

KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΙΑ ΑΒΕΕ
Έδρα και Κεντρικά γραφεία: Ευριπίδου 10, 176 74 Καλλιθέα
Τηλ.: 210-9310567
Fax: 210-9310568
email: [email protected]
www.knauf.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΚΤΙΡΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

  • Ανάπτυξη και χρηματοδότηση έργων ΕΕ και ΑΠΕ

    Ενεργειακός και περιβαλλοντικός σχεδιασμός ΕΠΕ από την εταιρεία ΕΥΔΙΤΗ. Ενεργειακός έλεγχος κτιρίων και εγκαταστάσεων, αδειοδότηση, μελέτη και εγκατάσταση ΦΒ (net metering), υβριδικά συστήματα ηλεκτροδότησης και παραγωγής νερού καθώς και θερμογράφηση κτιρίων. τηλ: 210 6446330 Περισσότερα
  • Η ιδανική επιλογή!

    Η τεχνική εταιρεία ΑΦΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.  δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής από το 1980. Το αντικείμενο είναι μελέτη επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών έργων, τα οποία είναι κατοικίες αλλά και επαγγελματικοί χώροι. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν επεκταθεί και σε ανακαινίσεις κατοικιών με έμφαση στην ενεργειακή αναβάθμισή τους. τηλ: 210 6199391 Περισσότερα