Οι στόχοι του έργου

Διαβάστηκε από 12601 αναγνώστες -

Oι βασικοί στόχοι του έργου REQUEST2ACTION είναι:
- Η ανάπτυξη και η διάδοση ενεργειακών συμβουλών για τους ιδιοκτήτες/ ενοικιαστές κατοικιών, εστιάζοντας στη υποβολή σχεδίου ανακαίνισης γύρω από τις συστάσεις ΠΕΑ.
- Η διευκόλυνση της εφοδιαστικής αλυσίδας (κατασκευαστές, εγκαταστάτες και προμηθευτές) προκειμένου να χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δεδομένα για το σχεδιασμό στρατηγικών προώθησης, να εντοπίσει τους πελάτες και να χτίσει εταιρικές σχέσεις για την εφαρμογή μέτρων μείωσης των εκπομπών CO2 στις ανακαινίσεις των κατοικιών.
- Η επίτευξη της απρόσκοπτης πρόσβασης επενδυτών σε αξιόπιστα στοιχεία, προκειμένου να κατανοήσουν τις δυνατότητες ανακαίνισης – μέτρων μείωσης των εκπομπών CO2, το κόστος και την απόσβεσή τους.
- Η στήριξη στην πολιτεία σε πολιτικές παρεμβάσεις για την προώθηση μέτρων μείωσης των εκπομπών CO2 και να βελτιώσει τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των ΠΕΑ, κάνοντας χρήση των δεδομένων από αποτελεσματικά συστήματα παρακολούθησης.
- Η δημιουργία ενός οικονομικά βιώσιμου ενεργειακού κόμβου (HUB) για την ανακαίνιση των κατοικιών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΚΤΙΡΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

  • Η ιδανική επιλογή!

    Η τεχνική εταιρεία ΑΦΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.  δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής από το 1980. Το αντικείμενο είναι μελέτη επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών έργων, τα οποία είναι κατοικίες αλλά και επαγγελματικοί χώροι. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν επεκταθεί και σε ανακαινίσεις κατοικιών με έμφαση στην ενεργειακή αναβάθμισή τους. τηλ: 210 6199391 Περισσότερα
  • Ανάπτυξη και χρηματοδότηση έργων ΕΕ και ΑΠΕ

    Ενεργειακός και περιβαλλοντικός σχεδιασμός ΕΠΕ από την εταιρεία ΕΥΔΙΤΗ. Ενεργειακός έλεγχος κτιρίων και εγκαταστάσεων, αδειοδότηση, μελέτη και εγκατάσταση ΦΒ (net metering), υβριδικά συστήματα ηλεκτροδότησης και παραγωγής νερού καθώς και θερμογράφηση κτιρίων. τηλ: 210 6446330 Περισσότερα