Αναμενόμενα αποτελέσματα του έργου

Διαβάστηκε από 12605 αναγνώστες -

Τα κύρια αποτελέσματα του έργου συνοψίζονται στα εξής:.

Πέντε εθνικοί/περιφερειακοί οικονομικά βιώσιμοι ενεργειακοί κόμβοι για την ανακαίνιση των κατοικιών
- Αναπαραγωγή σε όλη την Ευρώπη (ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών).
- Δράσεις προώθησης των ΠΕΑ, με έμφαση στην προσφορά και ζήτηση της αγοράς ενεργειακής ανακαίνισης των κτιρίων.
- Ευρεία χρήση του κόμβου (HUB) από τους ιδιοκτήτες κατοικιών και υλοποίηση εν τέλει εργασιών ενεργειακής ανακαίνισης της κατοικίας του.
- Εμπλοκή όλων των φορέων που σχετίζονται με την κατασκευή (κατασκευαστές, προμηθευτές, εγκαταστάτες) ανά κόμβο (HUB) στην παροχή στοιχείων προκειμένου να είναι εύκολη η προώθηση των προϊόντων τους.

Πιλοτικές εφαρμογές παρακολούθησης της εφαρμογής των συστάσεων ΠΕΑ οι οποίες περιλαμβάνουν:

- Κοινή χρήση των εθνικών/ περιφερειακών βέλτιστων πρακτικών, τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν οι ένοικοι/ ιδιοκτήτες, στον υπολογισμό της ενέργειας της δικής τους κατοικίας.
- Ανάπτυξη και αναβάθμιση τεσσάρων εργαλείων με ευρεία χρήση από τους ιδιοκτήτες κατοικιών.
- Πιλοτικό έργο για τη χρήση των δεδομένων ΠΕΑ με επενδυτές στην Ολλανδία, οδηγώντας σε 2500 ανακαινίσεις.
- ¶λλα πιλοτικά έργα που χρησιμοποιούν δεδομένα ΠΕΑ και άλλα σχετικά στοιχεία με τις τοπικές αρχές, δημόσιο τομέα και προμηθευτές.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΚΤΙΡΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

  • Η ιδανική επιλογή!

    Η τεχνική εταιρεία ΑΦΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.  δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής από το 1980. Το αντικείμενο είναι μελέτη επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών έργων, τα οποία είναι κατοικίες αλλά και επαγγελματικοί χώροι. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν επεκταθεί και σε ανακαινίσεις κατοικιών με έμφαση στην ενεργειακή αναβάθμισή τους. τηλ: 210 6199391 Περισσότερα
  • Ανάπτυξη και χρηματοδότηση έργων ΕΕ και ΑΠΕ

    Ενεργειακός και περιβαλλοντικός σχεδιασμός ΕΠΕ από την εταιρεία ΕΥΔΙΤΗ. Ενεργειακός έλεγχος κτιρίων και εγκαταστάσεων, αδειοδότηση, μελέτη και εγκατάσταση ΦΒ (net metering), υβριδικά συστήματα ηλεκτροδότησης και παραγωγής νερού καθώς και θερμογράφηση κτιρίων. τηλ: 210 6446330 Περισσότερα