Τα οφέλη για όλους

Διαβάστηκε από 12608 αναγνώστες -

Ενδιαφερόμενο μέρος: Ιδιοκτήτες κατοικιών

Οφέλη: Παροχή χρήσιμων και εξατομικευμένων πληροφοριών η χρήση των οποίων θα οδηγήσει σε βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των νοικοκυριών και σε εξοικονόμηση χρημάτων.

Ενδιαφερόμενο μέρος: Παράγοντες της αγοράς

Οφέλη: 

Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την ανάδειξη των καλύτερων ευκαιριών ανακαίνισης.
- Δυνατότητα συνεργασίας εφοδιαστικής αλυσίδας με τους ιδιοκτήτες που αναζητούν προμηθευτές, κατασκευαστές, εγκαταστάτες και παρόχους υπηρεσιών.

Ενδιαφερόμενο μέρος: Τοπική Αυτοδιοίκηση – Δήμοι

Οφέλη:
- Χρήση αξιόπιστων και λεπτομερών πληροφοριών του έργου οι οποίοι θα συμβάλουν στην υποστήριξη της ενεργειακής ανακαίνισης κτιρίων.
- Κατανόηση των δυνατοτήτων ενεργειακής αναβάθμισης των κατοικιών, σε επίπεδο κοινότητας και αναζήτηση χρηματοδοτικών πόρων.

Ενδιαφερόμενο μέρος: Υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής

Οφέλη: Παρακολούθηση δραστηριοτήτων ανακαίνισης, προώθηση στοχευμένων πολιτικών παρεμβάσεων. Στήριξη στην οικοδόμηση γεφυρών και σύνδεση της πολιτείας με την εφοδιαστική αλυσίδα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΚΤΙΡΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

  • Ανάπτυξη και χρηματοδότηση έργων ΕΕ και ΑΠΕ

    Ενεργειακός και περιβαλλοντικός σχεδιασμός ΕΠΕ από την εταιρεία ΕΥΔΙΤΗ. Ενεργειακός έλεγχος κτιρίων και εγκαταστάσεων, αδειοδότηση, μελέτη και εγκατάσταση ΦΒ (net metering), υβριδικά συστήματα ηλεκτροδότησης και παραγωγής νερού καθώς και θερμογράφηση κτιρίων. τηλ: 210 6446330 Περισσότερα
  • Η ιδανική επιλογή!

    Η τεχνική εταιρεία ΑΦΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.  δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής από το 1980. Το αντικείμενο είναι μελέτη επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών έργων, τα οποία είναι κατοικίες αλλά και επαγγελματικοί χώροι. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν επεκταθεί και σε ανακαινίσεις κατοικιών με έμφαση στην ενεργειακή αναβάθμισή τους. τηλ: 210 6199391 Περισσότερα